Duurzaam Energie Besparen

Project:

Duurzaam Energie Besparen

MKB NL en IVBB werken samen om ondernemers te ondersteunen bij energiebesparing. Tegen 2030 moeten ondernemingen samen 49% verlaging hebben van hun CO2.

Om dat te realiseren hebben ze concrete antwoorden nodig op hun vragen. Wat moet ik precies doen? Hoeveel kost dat? Hoeveel kan ik besparen? Wie kan mijn daarbij helpen? Zijn er subsidies? DEB geeft de antwoorden op deze vragen.

Door handig gebruik te maken van DEB kun je uitgaven aan verplichte energiebesparende maatregelen flink beperken en spreiden over de tijd. Met de slimme top 10 bespaartips krijg je zelfs inzicht in welke maatregelen voor jou het meest handig zijn om te nemen. Wel zo prettig!

DEB is ook een online hulpmiddel waarmee MKB-ondernemers hun wettelijke verplichtingen zo efficiënt mogelijk kunnen nakomen. Mijn DEB biedt inzicht in de energiebesparende maatregelen per sector, legt duidelijk uit wát er gedaan moet worden en biedt opties aan hoe je dat kunt doen. Door duidelijke prijsvergelijkingen kan je vervolgens ook nog serieus geld besparen.

Partner worden?

Samenwerking met IVBB is kosteloos. Doordat onze non-profit organisatie werkt in het belang van de 135.000 vrijwilligersverenigingen en 3.000 professionele branche- en beroepsverenigingen in Nederland, kan de prijs van ontwikkelde producten zo laag mogelijk blijven. We ondersteunen verenigingen niet alleen met de producten zelf, maar ook met de communicatie ten behoeve van de leden.