Toolkit Omgevingswet

Project:

Toolkit Omgevingswet

Als branche- of koepelorganisatie wil je een goede ondersteuning bieden aan je leden. Een van de onderwerpen die daarbij hoort is de Omgevingswet. Ondanks dat de wet al enkele keren is uitgesteld is het belangrijk dat ondernemers weten wat de Omgevingswet voor hen gaat betekenen.

Vanuit het ministerie van BZK hebben wij het verzoek gekregen om het bedrijfsleven te ondersteunen met de communicatie over de Omgevingswet. Daarom hebben wij, in samenwerking met VNO-NCW en MKB-Nederland, een communicatiepakket opgesteld in begrijpelijke ondernemerstaal. Dit pakket kunnen branche- en koepelorganisaties gebruiken om hun leden te informeren en bekend te maken met de wet en de gevolgen daarvan.

Download het communicatiepakket

Vul hieronder uw e-mailadres in en wij sturen u een bevestigingsmail met een downloadlink naar het communicatiepakket.

Geen e-mail ontvangen? Check dan uw spamfolder. Heeft u daar ook geen e-mail binnen gekregen? Neem dan contact met ons op via info@ivbb.nl.

Webinars of workshops

Daarnaast kunnen we samen met jou als branche- of koepelorganisatie een webinar of workshop organiseren voor je leden. Dit doen we in samenwerking met “Aan de slag met de Omgevingswet” de organisatie die de implementatie van de omgevingswet vanuit de overheid begeleidt. Heb je interesse? Neem contact met ons op IVBB via info@ivbb.nl.

Hulp nodig?

Heb je vragen over de omgevingswet of het Digitaal Stelsel Omgevingswet? Stel deze bij IPLO:

Website: www.iplo.nl
Telefoon: 088 797 07 90

Partner worden?

Samenwerking met IVBB is kosteloos. Doordat onze non-profit organisatie werkt in het belang van de 135.000 vrijwilligersverenigingen en 3.000 professionele branche- en beroepsverenigingen in Nederland, kan de prijs van ontwikkelde producten zo laag mogelijk blijven. We ondersteunen verenigingen niet alleen met de producten zelf, maar ook met de communicatie ten behoeve van de leden.